danish sports design# original premium sportswear

0

Din kurv er tom

Handelsbetingelser

Du bør læse betingelserne grundigt igennem inden brug af websitet. Ved at bruge dette website accepterer du disse betingelser i deres helhed.

Velkommen til Supercharged Sports officielle webshop (”Webshoppen”).

Generelle oplysninger

Supercharged Sportswear
Cvr. nr. 34 31 07 85
Jernbanegade 23, 5450 Otterup

Danmark
e-mail: ivan@superchargedsports.dk
Telefon 42 55 30 00

Før du kan bestille en vare på Webshoppen, skal du acceptere disse Handelsbetingelser med Privatlivspolitik for Supercharged Sportswear. Det sker ved, at du aktivt klikker af, at du har læst og accepteret handelsbetingelser.  

Du accepterer ved dit aktive klik, at vi både kan give dig oplysninger ved brug af e-mail og på papir – alt efter, hvad vi måtte finde hensigtsmæssigt. 

Vi sælger udelukkende vores varer fra webshoppen til forbrugere, som er fyldt 15 år. 

Du bekræfter derfor også ved accept af handelsbetingelserne, at du er 15 år, og at du alene handler som forbruger, dvs. at du alene indkøber varer til eget forbrug, eller som en gave til andre.  

1. Afgivelse af ordre

Afgivelse af ordre via vores hjemmeside, er ikke en juridisk bindende aftale. Supercharged Sportswear har derfor mulighed for at annullere din ordre som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt og lignende situationer.

Du er ikke bundet af din bestilling, før du har gennemført følgende trin: 

 1. Find den eller de varer du ønsker at købe, vælg farve, størrelse og antal, læg dem i kurven og fortsæt herefter til kassen.
 2. Når du kommer til kassen skal du efterfølgende indtaste dine adresse oplysninger, vælge leveringsmetode og acceptere disse handelsbetingelser. Efter at du har gjort dette trykker du på "Gå til betaling".
 3. I betalingen vil du blive bedt om at indtaste dine kortoplysninger på dit valgte kreditkort og du bedes tjekke at alle kortoplysninger stemmer overens med dem på dit betalingskort. 
 4. Efter at du har godkendt din betaling, så vil du blive sendt videre til din kvitteringsside.

Du kan på ethvert tidspunkt afbryde hvert enkelt trin. Alle priser er dagspriser inkl. moms og andre afgifter. Priserne på siden opdateres løbende.

Bindende ordrebekræftelse/faktura sendes til dig, når vi har afsendt de varer, som du har bestilt. Når du har afgivet en ordre via vores hjemmeside, vil vores system automatisk sende dig en e-mail, hvoraf det fremgår, hvilke varer du har bestilt. Der er alene tale om en elektronisk kvittering for modtagelse af din ordre.

Du skal være opmærksom på, at det automatiske svar (via e-mail) ikke er en juridisk bindende ordrebekræftelse, hvorved en aftale er indgået.
 

2. Betaling

På Superchargedshop.com kan du betale med: 

 • Visa/Dankort
 • Visa
 • MasterCard 
 • Mobilepay
 • ViaBill

Betaling med betalingskort foregår gennem en krypteret godkendt forbindelse via Dansk Internet Betalingsservice (DIBS), som er godkendt af PBS. Ved betaling vil du blive afkrævet kortnummer, sikkerhedskode og udløbsdato. 

Dine kreditkortsoplysninger bliver ikke gemt hos SuperCharged SportsGroup ApS. Oplysninger om dit kreditkort bliver håndteret af vores betalingsudbydere DIBS og NETS. Det er derfor ikke muligt for en udenforstående at få dine kreditkortoplysninger i vort system. 

Betalingen vil først blive trukket fra din konto, når varen bliver afsendt fra vores lager. Det er først på det tidspunkt, at der er indgået en bindende aftale mellem dig og Supercharged Sportswear 

Kortbetalingen er gebyrfrit, med undtagelse af Visa og Mastercard, hvor betalingsgebyret er 1,30%

3. Levering

Vi tilbyder følgende leveringsformer:

 • Post Danmark med omdeling
 • Post Danmark "Vælg selv" udleveringssted
 • GLS til privatadresse
 • GLS Pakkeshop
 • DAO 365 Hjemmelevering
 • DAO 365 Pakkeshop

Forventet leveringstid er 1-3 hverdage, men kan variere i spidsbelastningsperioder som fx efter Black Friday, Cyber Monday eller op til jul. Bestilte produkter sendes som udgangspunkt samlet - der efterleveres ikke.

Hvis vores faktura til dig er på over 850 DKK inkl. moms, er leveringen fragtfri. 

Hvis vores faktura til dig er på under 850 DKK inkl. moms, så koster leveringen fra 28 DKK inkl. moms. 

Supercharged Sportswear webshoppen bærer ansvaret for varerne, indtil du har modtaget dem. Vi leverer kun i Danmark, dog ikke Grønland og Færøerne. 

4. Fortrydelsesret

Du har 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag du:

 • Har modtaget din vare
 • Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.
 • Får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele.

Du skal inden 30 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at skrive til shop@superchargedsports.dk eller ringe på 4255 3000. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. 

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

5. Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Gå til vores Returportal

5.1. Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – en vare vil bl.a. have mistet sin værdi for os, hvis du har klippet tags af varen, hvis du har vasket varen, eller hvis du har haft varen på i længere tid, end hvad du ville have kunne prøve i et prøverum i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

5.2. Tilbagebetaling af købsbeløbet og returnering af varen

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Ved tilbagelevering af den købte vare i tilfælde af fortrydelse, skal du selv betale udgifterne hertil.

Vi refunderer din betaling uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:


Supercharged Sportswear
Jernbanegade 23
5450 Otterup

5.3. Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere hvis, du ligeledes udfylder vores standardfortrydelsesformular.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

6. Reklamationsret

Når du handler på superchargedshop.com har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du som udgangspunkt kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

6.1. Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

6.2. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger

Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:
Supercharged Sportswear (Webshoppen)
Jernbanegade 23
5450 Otterup

6.3. Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

7. Forbehold

Vi tager forbehold for tastefejl, prisændringer og udsolgte varer, som fremgår af superchargedshop.com. 

Vi kan ikke garantere, at de farver, som vises på webshoppen, præcist gengiver de farver, som varerne faktisk har. Hvordan farverne gengives, afhænger af indstillingerne på din computer. 

Informationerne på superchargedshop.com kan indeholde tekniske fejl eller typografiske fejl. 

Informationen på webshoppen kan ændres uden varsel.

Informationerne som publiceres på superchargedshop.com kan indeholde referencer eller krydsreferencer til andre produkter. Adgang til sådan information kan ikke garanteres, specielt med tanke på at al information kan ændres uden varsel.

8. Personoplysninger og Cookies

I forbindelse med din brug af superchargedshop.com vil der blive behandlet herunder indsamlet og brugt en række oplysninger vedrørende dig. 

Det er en betingelse for din brug af webshoppen, at du accepterer den gældende Privatlivspolitik for SuperCharged SportsGroup ApS. Du accepterer denne Privatlivspolitk, når du aktivt klikker af, at du vil acceptere disse Handelsbetingelser.  

Den til enhver tid gældende Privatlivspolitk for SuperCharged SportsGroup ApS og Information om brugen af cookies kan findes på hjemmesiden under domænenavnet www.superchargedshop.com. 

9. Ophavsret og varemærker

Varer og indholdet på superchargedshop.com, herunder tekst, billeder og lyd, er ophavsretligt beskyttet og tilhører Supercharged Sportswear

Varer og øvrigt indhold på webshoppen må ikke anvendes, gengives, ændres eller kopieres, medmindre der foreligger et samtykke fra Supercharged Sportswear

Det er ikke tilladt at anvende Supercharged logoet i erhvervsmæssigt øjemed, medmindre der foreligger et samtykke fra Supercharged Sportswear

10. Kontaktoplysninger

Hvis du vil kontakte SUPERCHARGED kundeservice pr. telefon, kan du ringe på: +45 42 55 30 00  (mandag - fredag : kl. 14 - 17:30 

Vi kan ikke kontaktes i weekenden eller på helligdage. 

Du kan også kontakte os pr. e-mailadresse: shop@superchargedsports.dk

Supercharged Sports news

Størrelsesguide

Den rigtige pasform betyder alt - det ved vi. Derfor har vi samlet alle information om vores størrelser i størrelsesguiderne herunder, så du kan være sikker på, at du du købe den bedste størrelse for dig og din kropstype.

Værd at huske: Hvis du er på grænsen mellem to størrelser, bestiller du den mindre størrelse for en mere fast/stram pasform eller den større størrelse for en mere løstsiddende pasform

Overdele

Du kan bruge vores overdele-guide til valg af størrelser for t-shirts, sweatshirts, jakker og hættetrøjer herunder. Bemærk venligst: Hvis dine bryst- og taljemål svare til to forskellige størrelser, så anbefaler vi at du bestiller den størrelse anvist af dit brystmål.

Størrelse Bryst Bredde i cm Taljemål i cm Hoftemål i cm
Small 94 cm og mindre 81 cm og mindre 86 cm og mindre
Medium 94 - 104 cm 81 - 86 cm 86 - 94 cm
Large 104 - 112 cm 86 - 94 cm 94 - 102 cm
Extra Large 112 - 122 cm 94 - 102 cm 102 - 109 cm


Underdele

Du kan bruge vores underdele-guide til valg af størrelser for træningsbukser og -shorts samt leggings herunder. Bemærk venligst: Hvis dine hofte- og taljemål svare til to forskellige størrelser, så anbefaler vi at du bestiller den størrelse anvist af dit hoftemål.

Størrelse Taljemål i cm Hoftemål i cm Indre søm (Bukser) i cm
Small 79 cm og mindre 94 cm og mindre 74 cm og mindre
Medium 79 - 86 cm 94 - 99 cm 74 - 76 cm
Large 86 - 96 cm 99 - 104 cm 76 - 79 cm
Extra Large 96 - 107 cm 104 - 109 cm 79 - 81 cm
Tilmeld dig i dag!

Sale

Unavailable

Sold Out

Spin to win Spinner icon