Returnering og reklamation

Her kan du læse mere om returnering af varer købt på vores webshop. Vi anbefaler at du læser nedenstående regler for ombytning og returnering, og skulle du sidde med spørgsmål, så er du meget velkommen til at kontakte os på telefon (+45) 42 55 30 00

Hos Supercharged Sportswear er vores største ønske, at du bliver glad for dine varer. Derfor giver vi altid 30 dages fuld returret fra den dag, hvor du har modtaget din bestilling.

Det eneste krav til dig er, at varen kommer tilbage i samme stand og ikke har været anvendt i længere tid, end hvad du ville have kunne prøve i et prøverum i en fysisk butik.

Send derfor såvidt muligt retur i original emballage, med eventuelle hængemærker og vedlæg altid kvitteringen for dit køb. Hvis du mod forventning skulle have fået en forkert vare leveret, eller hvis der skulle være fejl på varen, betaler vi selvfølgelig fragtomkostningerne ved returnering.

Hvis du benytter din fortrydelsesret refunderer vi hele beløbet til det kreditkort, som du brugte til at betale med ved din bestilling. Dette gælder også for fragten hjem til dig, hvis du returnerer hele din ordre. 

Sådan returnerer du

Når din bestilling skal tilbagesendes, er du ansvarlig for, at varerne sendes tilbage i forsvarlig emballage således, at der ikke sker nogen skade på produktet under forsendelsen. 

Du skal selv betale returfragten for varer, der returneres. 

Pakken skal sendes til:

HQ
Supercharged Sportswear
Hasmarkmosen 73
5450 Otterup

Denmark, EU

Husk at skrive tydelig afsender på pakken og vedlægt altid din ordrebekræftigelse, hvor du markere de varer, som du returnerer. Så kan vi hurtigere ekspedere din returnering.

Gå til vores Returportal

Reklamation

Når du handler på superchargedsports.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Skulle du få en defekt eller forkert vare, beder vi dig kontakte kunderservice hurtigst muligt og:

  • Indenfor 14 dage for en forkert vare
  • Indenfor to måneder efter manglen er opdaget for en reklamation.

Kundeservice kan kontaktes på retail@superchargedsports.dk Vi betaler selvfølgelig for forsendelsesomkostningerne og sender dig en ny vare fragtfrit. Hvis varen er udsolgt, tilbagefører vi varens købspris dig.

OBS! Ved en reklamation undersøges varen og i visse tilfælde må vi sende varen videre til leverandøren. Dine tilbagemeldinger værdsættes meget, og vi beder dig derfor venligst kontakte os før du sender en reklamation tilbage til os.