danish sports design# original premium sportswear

0

Din kurv er tom

Returnering og reklamation

Her kan du læse mere om returnering af varer købt på vores webshop. Vi anbefaler at du læser nedenstående regler for ombytning og returnering, og skulle du sidde med spørgsmål, så er du meget velkommen til at kontakte os på telefon (+45) 42 55 30 00

Hos Supercharged Sports er vores største ønske, at du bliver glad for for dine varer. Derfor giver vi altid 30 dages fuld returret fra den dag, hvor du har modtaget din bestilling.

Det eneste krav til dig er, at varen kommer tilbage i samme stand og ikke har været anvendt i længere tid, end hvad du ville have kunne prøve i et prøverum i en fysisk butik.

Send derfor såvidt muligt retur i original emballage, med eventuelle hængemærker og vedlæg altid kvitteringen for dit køb. Hvis du mod forventning skulle have fået en forkert vare leveret, eller hvis der skulle være fejl på varen, betaler vi selvfølgelig fragtomkostningerne ved returnering.

Hvis du benytter din fortrydelsesret refunderer vi hele beløbet til det kreditkort, som du brugte til at betale med ved din bestilling. Dette gælder også for fragten hjem til dig, hvis du returnerer hele din ordre. 

Sådan returnerer du

Når din bestilling skal tilbagesendes, er du ansvarlig for, at varerne sendes tilbage i forsvarlig emballage således, at der ikke sker nogen skade på produktet under forsendelsen. 

Du skal selv betale returfragten for varer, der returneres. 

Pakken skal sendes til:
Supercharged Sportswear
Jernbanegade 23
5450 Otterup

Husk at skrive tydelig afsender på pakken og vedlægt altid din ordrebekræftigelse, hvor du markere de varer, som du returnerer. Så kan vi hurtigere ekspedere din returnering.

Gå til vores Returportal

Reklamation

Når du handler på superchargedshop.com har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Skulle du få en defekt eller forkert vare, beder vi dig kontakte kunderservice hurtigst muligt og:

  • Indenfor 14 dage for en forkert vare
  • Indenfor to måneder efter manglen er opdaget for en reklamation.

Kundeservice kan kontaktes på retail@superchargedsports.dk Vi betaler selvfølgelig for forsendelsesomkostningerne og sender dig en ny vare fragtfrit. Hvis varen er udsolgt, tilbagefører vi varens købspris dig.

OBS! Ved en reklamation undersøges varen og i visse tilfælde må vi sende varen videre til leverandøren. Dine tilbagemeldinger værdsættes meget, og vi beder dig derfor venligst kontakte os før du sender en reklamation tilbage til os.

Supercharged Sports news

Størrelsesguide

Den rigtige pasform betyder alt - det ved vi. Derfor har vi samlet alle information om vores størrelser i størrelsesguiderne herunder, så du kan være sikker på, at du du købe den bedste størrelse for dig og din kropstype.

Værd at huske: Hvis du er på grænsen mellem to størrelser, bestiller du den mindre størrelse for en mere fast/stram pasform eller den større størrelse for en mere løstsiddende pasform

Overdele

Du kan bruge vores overdele-guide til valg af størrelser for t-shirts, sweatshirts, jakker og hættetrøjer herunder. Bemærk venligst: Hvis dine bryst- og taljemål svare til to forskellige størrelser, så anbefaler vi at du bestiller den størrelse anvist af dit brystmål.

Størrelse Bryst Bredde i cm Taljemål i cm Hoftemål i cm
Small 94 cm og mindre 81 cm og mindre 86 cm og mindre
Medium 94 - 104 cm 81 - 86 cm 86 - 94 cm
Large 104 - 112 cm 86 - 94 cm 94 - 102 cm
Extra Large 112 - 122 cm 94 - 102 cm 102 - 109 cm


Underdele

Du kan bruge vores underdele-guide til valg af størrelser for træningsbukser og -shorts samt leggings herunder. Bemærk venligst: Hvis dine hofte- og taljemål svare til to forskellige størrelser, så anbefaler vi at du bestiller den størrelse anvist af dit hoftemål.

Størrelse Taljemål i cm Hoftemål i cm Indre søm (Bukser) i cm
Small 79 cm og mindre 94 cm og mindre 74 cm og mindre
Medium 79 - 86 cm 94 - 99 cm 74 - 76 cm
Large 86 - 96 cm 99 - 104 cm 76 - 79 cm
Extra Large 96 - 107 cm 104 - 109 cm 79 - 81 cm
Tilmeld dig i dag!

Sale

Unavailable

Sold Out

Spin to win Spinner icon